MOAcademie
Groei mee met uw praktijk
Petra Kroon

Petra Kroon

Mr. Drs Petra Kroon is juriste en gespecialiseerd in arbeidsrecht en heeft haar eigen juridische praktijk ‘BabelFish Legal’. In haar praktijk heeft zij met alle facetten van het arbeidsrecht en heeft veel ervaring met de medische praktijk. Zij maakt een perfecte verbinding tussen wat er in de praktijk leeft en de juridische consequenties van wet- en regelgeving. In haar trainingen vertelt Petra het juridische verhaal in begrijpelijk Nederlands en brengt zij de wetgeving naar situaties die u in uw praktijk tegen komt. Zij brengt de theorie met veel voorbeelden en praktische tips die u weer helpen de wetgeving in uw praktijk toe te passen.
Charlotte van den Wall Bake

Charlotte van den Wall Bake

Charlotte van den Wall Bake begeleidt mens en medische teams bij personele en teamvraagstukken. Als ervaren (team)coach en trainer ligt haar ervaring en expertise met name op het gebied van interpersoonlijke communicatie, gedrag en samenwerken. Ze biedt geen pasklare oplossingen, maar leert haar klanten ontdekken hoe ze zélf aan de slag kunnen. Het resultaat hiervan is dat mensen, teams en organisaties in beweging komen én blijven, met direct merkbare positieve consequenties. Sinds 2002 heeft Charlotte haar eigen bedrijf ‘Van den Wall Bake coaching
Richard Mastwijk

Richard Mastwijk

Richard Mastwijk (1959), financieel planner, is vanaf 1978 werkzaam als adviseur in de gezondheidsmarkt. Eerst als belastingadviseur bij Coopers & Lybrand (rechtsvoorganger van het huidige PWC) en daarna als financieel adviseur en partner van Kuijkhoven Adviesgroep. Daarna is hij verbonden geweest aan Barneveld Schevers (later VVAA) als senior consultant. In die rol heeft hij zich toegelegd op meer complexe vraagstukken binnen de zorg, publiceert hij in diverse bladen en verzorgt lezingen. Daarnaast geeft hij cursussen en voorlichting over ondernemerschap. Binnen van helder legt Richard zich toe op consultancy voor de mondzorg.
Jeroen Leclercq

Jeroen Leclercq

Jeroen Leclercq is ervaren ondernemer en werkt als bedrijfsadviseur en interim manager. Hij heeft veel ervaring met het opzetten en vernieuwen van ondernemingsvormen binnen de zorg. Jeroen is specialist in het opzetten van nieuwe samenwerkingsvormen en zoekt altijd naar de optimale ondernemingsvorm in de situatie. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de juridische en financiële aspecten, maar ook naar de bedrijfsmatige en de impact van de ondernemingsvorm binnen de samenwerking. Hij heeft een eigen adviesbureau, JLQ Consultancy en werkt samen met andere specialisten in de Coöperatie Expert. Tien jaar lang heeft hij bedrijfskunde gedoceerd aan de aan de Fotoacademie Amsterdam en doet dat nu nog als gastdocent bedrijfskunde aan diverse HBO’s. Binnenkort verschijnt zijn boek over het starten als creatief ondernemer.
Thalita Smit

Thalita Smit

Thalita Smit van Smit en Cornelder bedrijfstrainingen is ondernemerscoach voor paramedici en leiderschapstrainer bekend om haar heldere no-nonsense aanpak. Zij helpt (para)medici d.m.v. training en coaching on the job bij het ontwikkelen van ondernemerschap.
Ashley Latter

Ashley Latter

Ashley Latter heeft tijdens zijn loopbaan meer dan 8250 tandartsen, orthodontisten en hun werknemers getraind tijdens zijn cursus ‘Two Day Ethical Sales & Communication Programme’. Hij is internationaal bekend om zijn missie tandartsen te helpen met hun communicatie en patiëntenwerving zodat praktijken de kwaliteit van mondzorg kunnen leveren die ze willen.
Roberto Lamsberg

Roberto Lamsberg

Roberto Lamsberg startte in de zorgsector als fysiotherapeut. In de loop der jaren heeft hij verschillende opleidingen gevolgd waaronder een MBA- en een coachopleiding. Door zijn theoretische kennis te combineren met zijn praktische managementervaring heeft hij inmiddels op operationeel-, tactisch- en strategisch managementniveau leidinggegeven binnen de zorgsector. Tegenwoordig is hij de eigenaar van Dental Center Management van waaruit hij tandartspraktijken begeleidt bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van bedrijfsoptimalisatie, efficiëntie en personeelsmanagement. Daarnaast is hij de auteur van het boek: “Het DNA van een tandartspraktijk”.
Teun Rietmeijer

Teun Rietmeijer

A.G.M. (Teun) Rietmeijer is afgestudeerd in 1973 aan de UvA als tandarts en was van 1974-2010 eigenaar van een solopraktijk in Laren (NH). Naast zijn werk als algemeen practicus is hij lid dan wel voorzitter (geweest) van diverse werkgroepen en commissies van de KNMT. Zo was hij lid / voorzitter van de Werkgroep Infectie Preventie (WIP) en als zodanig mede-auteur van de eerste Richtlijn Infectiepreventie van 1995 en de update van 2007. Hij verzorgt cursussen over infectiepreventie en is auteur van diverse artikelen over dit onderwerp. Teun is voorzitter van de Werkgroep Infectiepreventie Tandheelkunde, die de nieuwe richtlijn voor 2012/ 2016 vorm moest geven.

Categorieën

Arbeidsrecht Digitale vaardigheden Functioneren en disfunctioneren Samenwerken Teamfrustraties

Blijf op de hoogte
van PM Trainingen

De theorie is zeer goed toe te passen in de praktijk. Complexe materie wordt je in hapklare brokken aangeboden.

Steven van den Brink

Als je met de protocollen wilt starten lijkt het een onoverzichtelijk gebeuren waarbij het niet duidelijk is waar je moet beginnen. Na deze training heb je hier de juiste handvatten voor!

Hella Krommendijk

De theorie is zeer goed toe te passen in de praktijk. Complexe materie wordt je in hapklare brokken aangeboden.

Steven van den Brink

Als je met de protocollen wilt starten lijkt het een onoverzichtelijk gebeuren waarbij het niet duidelijk is waar je moet beginnen. Na deze training heb je hier de juiste handvatten voor!

Hella Krommendijk